Elokuvakaupunki Turku ry – Scene

Mikä Scene?

Scene kokoaa yhteen kaiken elokuvaan liittyvän ohjelman ja meiningin Turun seudulla ja tarjoaa ennennäkemättömiä elokuvaelämyksiä ja -kokemuksia.

 

Tule tekemään kanssamme Elokuvakaupunki Turkua!

Scenen jäsenenä olet eturivissä kuulemassa ja kokemassa elokuvaelämyksiä. Scene haluaa sinut kanssaan punaiselle matolle ensi-iltoihin, ulkoilmaelokuvanäytöksiin, erilaisiin tapahtumiin, koulutuksiin, harrastamaan elokuvaa ja tietysti kokemaan uusia elämyksiä.

Scenen jäsenenä kuulet ensimmäisenä Turussa tapahtuvista elokuvakuvauksista, ensi-illoista ja muusta toiminnasta.

Liittymällä Scenen jäseneksi tuet samalla elokuvien harrastamista ja elokuvan tekemistä Turussa ja Turun seudulla.

Jäsenetuna saat Kino Dianan leffaliput aina -1€ alennuksella. Lisäksi jäsenetuun kuuluu kutsu valikoituihin ensi-iltoihin ja kutsuvierasnäytöksiin Turun seudulla sekä alennettu hinta Scenen järjestämiin koulutuksiin.

Liity Scenen kannatusjäseneksi

 

Scene on Turun kaupungin, Turun ammattikorkeakoulun ja Linnateatteri yhdistys ry:n perustama yhdistys (virallisesti Elokuvakaupunki Turku ry).

 

Haluatko valkokankaalle?

Scene ja Länsi-Suomen elokuvakomissio ylläpitävät paikallista avustajarekisteriä. Avustajarekisteriin voi liittyä kuka vain Turun seudulla tai Salossa asuva ja esiintymisestä innostunut!

Liity Länsi-Suomen elokuvakomission avustajarekisteriin

Rekisteriin kuuluminen ei maksa mitään tai sido mihinkään, mutta rekisteriin kuulumalla alueella kuvaavat tuotannot voivat helposti ottaa sinuun yhteyttä, ja saat myös sähköpostitse tietoa ajankohtaisista avustajahauista. Rekisterin tietoja ei jaeta julkisesti, vaan ainoastaan tuotannoille.

Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoja Scenestä: scene@turku.fi